fredag 1 april 2011

Guldägget Inspirerar; Svenska Susanne har PR-byrå i Libyen.

Idag kan du läsa i Resumé om Susanne Tarkowski som slåss med ord som vapen i Libyen. Sveriges Kommunikationsbyråer flyger hem henne den 13/4 för att hon ska berätta sin fascinerande historia för oss på Guldägget Inspirerar. "– När jag var 14 började jag arbetade som musikjournalist på Magazine Groove. När jag var 15 hoppade jag av skolan och rymde hemifrån, till Frankrike. Jag började frilansa som formgivare där, och startade en reklambyrå/ café/ art gallery när jag var 18. När jag var 20 flyttade jag tillbaka till Sverige och arbetade som lärare I marknadsföring på en gymnasieskola i Göteborg, och senare som lärare på Göteborgs Universitet for kvällskurser för studenter i olika designprogram, och frilansade vid sidan av som konsult i branding, marknadsstrategi, osv. När jag var 22 flyttade jag till Afghanistan och tog jobb som art director för psychological operations-kampanjer för amerikanska armén, och gjorde det i ett år, plus några månader i Kina, Shenzhen, för att sourca material. När jag var 24 startade jag mitt f d företag Wise Strategic Communication." Anmälan till Guldägget Inspirerar gör du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar