torsdag 10 februari 2011

VDs vecka 5/11 ... Creative Section, Kycklingjury, AdvokatsamfundetEventgeneralen Maja och jag startar veckan med frukost på TU med Anna Serner.

Resten av veckan löper snabbt på med medlemsmöten; Lars Lundström på Citat, Monica Born (bilden) på Åkestam & Holst, i vår Kyckling Jury.

På temat omvärldsbevakning hade jag möte med Carin Hultgren och Dorotea Bromberg på Bromberg Förlag. Vi pratade om talang. Hur vår bransch smälter samman med bokbranschen då många av våra kreatörer, framförallt då kanske copywriters också släpper böcker. Det är spännande.

Tom Sundvik och Lars Blomberg på Creative Section kom på besök. Våra medlemsbyråer finns allihopa på Creative Section, en digital byråbok som kan hantera kampanjmaterial i form av både bilder och filmer. Vi lanserade samarbetet under hösten men vi har sedan dess varit alldeles för passiva i vår uppmuntran att använda tjänsten. Men nu ska det bli ändring på det... jag hör av mig snart med brev om hur ni medlemmar kan använda er av tjänsten och hur Creative Section ska bli mer publikt.

Den här veckan blev jag inbjuden av Svenska Advokatsamfundets Hilda-nätverk (uppmuntrar och stöttar kvinnliga jurister. Att prata om min väg mot förbundsvärlden genom reklam och mediabranschen. Karriär, fällor och tips på vägen. Jag tycker det är intressant när andra branscher hör av sig och är nyfikna på det vi gör - eller i det här fallet, vad jag gör på Komm! - oavsett skäl, så jag försöker tacka jag till så många såna här sammanhang som möjligt för att få tillfälle att berätta om mitt uppdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar