torsdag 23 december 2010

VDs vecka 50I vecka 49 hade vi dragning i Stockholm på Clas Collins Byråanalys och den här veckan var det dags för Göteborg och Malmö. Dessvärre satte vädret stopp för flyg till Malmö så jag hann bara vara med i Göteborg. Men där kunde vi välkomna ca 50 gäster och medlemmar. Det var trevligt att se er alla och särskilt bra att få tid att prata mer några av er som stannade kvar en stund efteråt. Läs mer om undersökningen. Såhär kommenterade Dagens Media analysen.

Måndagar 14.00-15.30 har vi från och med nu fram till Guldägget veckans avstämning. Den här veckan kickade vi igång med det stora gänget;
Barbro Ohlsson Smith, Creative Director, Carin Alvarsson, produktionsledare, Nicole Lage-Vianna och Elsa Bernadotte, projektassistenter Jubileumet och Petra Åkesson, pr-ansvarig för jubileumet, Linda Nilsson, Partneransvarig, jag och Maja Siösteen, vår nya Guldäggsgeneral. Att både genomföra en tävling/gala och ett jubileum med de aktiviteter som vi vill kräver en större organisation.


Maja Siösteen, eventgeneral närmast på bild och Carin Alvarsson, produktionsledare.

Onsdagen 15 december var förbundet inbjudet till Högskoleverket för att tala om Utbildningar för Kommunikationskunskap och Journalistik. Ordförande för utbildningskommittéen, Petra Panérus och jag spenderade en förmiddag med 15 andra, företrädare för skolor, branschprofiler och, alltför få i mitt tycke personer som representerade näringslivet. Frågan gällde; hur ska framtidens utbildning se ut för att kunna motsvara arbestslivets krav på dessa elever. Jag kände mig bra rustad efter att ha diskuterat frågan mycket med alla i kommittéen. Tack särskilt Per Utterbäck och Petronella Panérus.


Kommittéen för Utbildning. På bilden saknas Per Utterbäck.

Veckan avslutades på kansliet med Lars Falk, reklamnestor och ledamot i Platina Akademin och en av de utvalda rådgivarna inför jubileet. Tack för inspirerande samtal och bra råd, Lars.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar