torsdag 2 december 2010

VDs vecka 47-48

Bild från Guldäggsfrukosten på Stockholms Handelshögskola 2/12.

Två intensiva veckor som får en gemensam veckoblogg. Kommittéearbetet har verkligen satt fart. Kommittéen för Etiks ordförande Mikael Kärrlander rapporterar att hans grupp nu är fulltalig och glädjande nog har också Kommittéen för Tillväxt fått sina första medlem i ordförande Ted Persson, Great Works. Grattis oss. Mer om kommittéarbetet: i veckans Resumé v 48, skriver jag och utbildningskommittén på debattsidan om våra mål och arbeten fram till 2020.

Guldäggstider betyder som bekant mer jobb och mer folk på kontoret, vilket är jättekul; Nicole, Elsa, Karin, välkomna. Idag 2/12 hade vi också frukost med juryordförande Anna Q för att berätta mer om de förändringar som vi genomfört och ge utrymme för frågor. Alla var positiva till juryförändringarna och även till att vi förändrat hur man ansöker. Bla med casefilmerna.

För tillfället arbetar jag mycket med Guldäggets Jubileumsaktiviteter. Inför det träffar jag både sponsorer och potentiella samarbetspartners. Inom kort ska jag berätta vad!

Jag och Anders Ericsson var på Eventum för ett minirep inför nästa veckas 100-wattare. Upplägget med F12 restaurangerna känns väldigt bra och artister och upplägg bådar gott.

Imorgon fredag 3/12 tänkte jag gå på Roys workshop på Mariatorget. Pecha Kucha låter superspännande och det ska bli kul att se alla kreatörerna använda presentationstekniken.

I eftermiddag ska jag och stora delar av mediabefolkningen sjunga för försäljningsdirektören, Micke Grimborg på TV4s eftermiddagskalas. Jag tänkte att vi ger honom en värmande halsduk från sveriges kommunikationsbyråer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar