tisdag 26 oktober 2010

VDs vecka 42


Cannesutställningen fortsatte söderut och lockade många; i Malmö (140 gäster) och Göteborg(400). Tack snälla alla som gjorde vår turné så lyckad. Särskilt vår huvudsponsor Citypaketet. Men jag riktar även en varm tanke till eventgeneralerna Linda Nilsson och Digge Zetterberg Odh. Den här veckan var jag på Film och TV producenternas gala Roy. Följ gärna länken om ni vill få min rapport från kvällen.
I veckan träffade jag annars Magnus Wallgren på Ek & Gren och jag fick chans att gratta till IBIS vinsten i Roy samt titta på ett förslag på hur Komms hemsida skulle kunna se ut i framtiden. Spännande fortsättning följer. Veckan avslutades med Trendseminarium på Clarion Sign tillsammans med Sponsrings&Eventföreningen, Ericsson Globen och Business Region Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar