tisdag 28 september 2010

VDs vecka 38

Veckan innehöll många roliga och inspirerande samtal kring våra frågekommittéer. Bland annat med Ulrika Fjällborg, Resumé, Niclas Lövkvist, Agency, Sara Danielsson, Baluba och Zeke Tastas, Wiley & Partners.

I övrigt flöt veckan på med: första jurymötet för 100-wattaren och ett par föreläsningar med Max Aperia för annonsörer och för styrelsen i Gota Media (extra tack för en trevlig biltur från Jönköping, Daniel Collin, MEC).

Min gamla arbetsplats TV4 fyllde 20 år på onsdagen och firade med stort kalas på Cirkus. Tack Janne Scherman och Micke Grimborg för en fantastisk kväll med ”wownumret” Roxette, Darin&Måns i duett och väldigt många roliga tv-minnen (bland annat Tur i Kärlek och reklamfilm med Lotto-Åke som fortfarande får människor att vika sig av skratt).

Under torsdagen satt jag i Roygalans jury. Det är alltför sällan man viker en heldag för att titta på, och diskutera reklamfilm. Men vi var ett blandat och glatt gäng och diskussionerna var långa; om avsändar-fråga, idé- och reginivå och definitionen; integrering och interaktiv. Jag ser fram emot galan den 20 oktober.

Veckan avslutades med ett samtal om organisationers uppdrag och arbete tillsammans med Sylvia Nylin, vd på Sveriges Informationsförening.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar