tisdag 21 september 2010

VDs vecka 37

Veckan startade med ett mycket intressant samtal med Bjarte Eide, vd Lowe Brindfors. Vi diskuterade bla pitchnivåer och norska reklamtävlingar.

Tisdagen spenderades med Impacts Tanu och Primes Charlotte Witte. Observera: inte samtidigt.

En väldigt tidig onsdag for jag till Göteborg. Toomas Tartu, Momentum och jag diskuterade bland annat vidareutbildning av auktoriserad reklamutgivare. Dagen avslutades med att jag och Jonas Enghage Forsman & Bodenfors talade om kreativitet på Eventdagarna som genomfördes på Svenska Mässan i Göteborg.

På fredagen lunchade Digge Zetterberg och Linda Nilsson på Komm med 100-wattarens alla fina sponsorer. Tyvärr kunde jag inte vara med eftersom jag hade fullt upp med att rekrytera en ny medlem och att släppa höstens actionplan för vårt förbund. Vi planerar att starta upp frågekommittéer som tillsammans med förbundet ska diskutera och driva opinion kring bland annat avtal, pitcher, utbildningar och internationaliseringen. Till att börja med. Redan en timme efter att mailet gått ut till förbundets byråledare hade fem personer hört av sig och anmält sitt intresse. Det känns lovande. Jag ser fram emot vårt samarbete. Förbundet ska drivas ihop med medlemmarna för medlemmarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar